Lån hele 10000 kr. med et kviklån

Kviklån betyder oftest små, hurtige lån. Det er typisk til den akutte situation, hvor det haster med pengene, og hvor muligheden er der for at ansøge og blive godkendt øjeblikket efter, hvor pengene inden for en time lander på din konto. Det er smart og enkelt og helt i trit med den dynamiske tid i rivende udvikling, vi lever i.

Når du overvejer et lån 10000 kr, kan der være flere grunde. Det kan være en investering i en udskiftning af fx din gamle, slidte computer. Eller også trænger din telefon til en kærlig opdatering – mobiltelefoner er, også med tiden, blevet en større investering i sig selv.

Du behøver dog ikke at kigge efter alverdens forskellige muligheder for lån af 10000 kr. – det er faktisk også muligt med et hurtigt kviklån.

Hvilke omkostninger er der ved et kviklån?

Et kviklån er oftest med højere omkostninger end et traditionelt banklån. Du slipper dog for møder, sparring og tidskrævende samtaler hos en bankrådgiver, hvor du i første omgang ikke er sikret at få godkendelse til et lån. Her er alle fordelene ved et kviklån.

Omkostningerne ved et kviklån opgøres i hvad der kaldes ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Dette angiver den samlede årlige udgift ved lånet. Herunder er medregnet renter, ydelser og gebyrer.

Heldigvis er der intet skjult, da disse omkostninger er overskueligt angivet ved et lån, når du skal finde det helt rigtige til dig. Når du fx vælger at låne 10.000 kr., kan tilbagebetalingsperioden lyde på to år. Over de to år skal du betale 10% i årlige omkostninger. De procent ud fra det fylde beløb udgør altså 1000 kr., som du skal betale ekstra, udover dit lån, hvilket herunder er medregnet renter, ydelser og gebyrer.

Det er altså en let måde at overskue i procent, hvad omkostningerne er, fremfor at du skal sidde og regne ud, hvad renter, ydelser og gebyrer bliver hver for sig og tilsammen. Det kan hurtigt blive uoverskueligt.

Hvad hvis jeg er i RKI som dårlig betaler?

Mange kan føle, at de sidder lidt i saksen, hvis de er registreret i RKI som dårlig betaler, da det udelukker dem mange steder for at låne penge. Men her er der også mulighed for at låne fx 10.000 kr.

Nogle udbydere gør det således, at I fx indgår en aftale om pantelån, hvor du indleverer personlige værdier som en slags modbetaling.

Det er helt udelukket at låne penge fra pengeinstitutter og mange låneudbydere. Det er naturligvis fordi, at ingen er interesseret i at låne nogle penge, hvis det lader til, at de ikke er sikre på at få dem tilbage igen.

Alternativt kan du vente fem år, hvorefter din registrering i RKI bliver ophævet uanset stående gæld. Det gavner dig dog ikke i længden, hvis du med det samme, af samme grund, ender i RKI, når du endelig er ude af system.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *