Lån nemt og hurtigt til det du ønsker dig

Vi har nok alle prøvet at stå og kigge på årets bedste tilbud, om det så er en ny telefon, en drømmerejse til dig og kæresten eller noget helt tredje og så er det sidst på måneden og kontoen er tom. Det er der heldigvis en løsning på.

De hurtige og Billige quicklån som i de senere år er kommet på markedet sammen med internettet. Fordelen ved disse lån er at de er hurtige og nemmat at ansøge og du har pengene indenfor et par timer modsat de traditionelle banker, hvor det kan tage flere uger før de har gennemgået en låneansøgning. 

Krav til låneansøger

En af kendetegnene ved quicklån er at der stilles få krav til låneansøgeren. Der stilles blandt andet ikke krav om sikkerhed.

For at kunne søge et online lån er det nødvendigt at du har et NemID. Det skal du bruge for at underskrive lånet. Et andet krav er at du har en emailadresse. Unden den kan online banken ikke sende dig et låne tilbud. Af andre krav er at du skal have en dansk folkeregisteradresse og mindst være 18 år. Nogle banker kræver at du er 19 eller 20 år før du kan låne. 

Når du ansøger er det en god ide at søge mindst 3 forskellige banker for at sikre at du får det bedst mulige lån. Det tager kun få minutter at ansøge, så det er tid der er givet godt ud. Det er især rentesatsen, ÅOP og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Hvis du ikke kan betale lånet ud før tid bør du f.eks. ikke sige ja til lånet. Der er mange hjemmesider der gratis kan hjælpe dig med at finde 3 lån, der er nemme at sammenligne, så du kan finde det bedste og billigste. 

Husk budget

Inden du låner er det en god ide at starte med at undersøge om der er luft i dit budget til et lån. Er der ikke det, bør du uanset hvor godt et tilbud det er ikke låne. Konsekvenserne ved ikke at kunne tilbagebetale et lån kan være voldsomme. 

Det er forskellen på indtægter og udgifter du skal finde. Forskellen er i princippet det du kan betale af i afdrag på et nyt lån.