Guide: Find den bedste guldpris

Den bedste guldpris

Nordisk Guld er en virksomhed der hjælper dig med, at give dig den bedste pris for dit guld. Du kan sælge dit guld til dem og få pengene udbetalt med det samme.

Du tænker sikkert, at selvfølgelig siger de, at de kan give den bedste guldpris. Men rent faktisk er der tre essentielle grunde til, at de kan garantere dette og de kommer her.

  1. For det første samarbejder Nordisk Guld med en masse førende guldsmeltere, der befinder sig over hele verden. Disse guldsmeltere giver dermed de mest konkurrencedygtige guldpriser.
  2. Nordisk Guld sender kæmpe store mængder af guld til smeltning på en og samme tid, hvilket i den grad er med til at minimere omkostningerne. Dette styrker tilmed også deres forhandlingsposition.
  3. Sidst men ikke mindst benytter Nordisk Guld sig af moderne guldscannere. Disse guldscannere kan analysere det præcise indhold af guld og andre metaller i det guld du ønsker at sælge. På denne måde undgår Nordisk Guld, at skulle tage et risikotillæg, da de altid helt præcist ved, hvor meget guld det drejer sig om, når du indleverer.

Guldpriser hos Nordisk Guld bliver opdateret hvert 5. minut. Det vil altså med andre ord sige, at den pris du får er prisen på det tidspunkt hvor du indleverer guldet, eller hvor Nordisk Guld modtager dit guld og behandler salget af det. Du kan dermed være 100% sikker på, at du virkelig får den korrekte pris for dit guld, når der bliver holdt øje med tallene så ofte, som der gør. 

Uanset karat

Generelt er det sådan, at guldopkøbere fastsætter guldpriser efter hvilken karat guld der er tale om. I nogle tilfælde vil du så se, at én af disse opkøbere har den bedste pris på 8 karat, mens en anden opkøber sagtens kan have den bedste pris på 14 karat.

Hos Nordisk Guld skal du på ingen måde bekymre dig om dette. Du vil nemlig altid være garanteret, at få den bedste pris for dit guld, uanset hvilken karat der er tale om. 

2 hurtige trin

Når du når til punktet, hvor du har besluttet dig for at sælge dit guld er processen yderst simpel. Alt du skal gøre er, at bestille et personligt møde i enten København eller Århus. Herefter vil eksperterne fra Nordisk Guld give dig den rådgivning du har brug for og samtidig vurdere dit guld.

2. trin er, at du enten kan gå direkte ned med dit guld og få det testet. Dette betyder også, at du kan tage pengene med lige med det samme. Den anden mulighed er, at du sender guldet med posten.