Hvor finder du det rigtige kviklån for dig?

Hvor finder du det rigtige kviklån? Markedet for online lån er i dag enormt stort og det kan være svært at gennemskue alle de forskellige muligheder der står til rådighed. Ofte hedder den samme type lån mange forskellige ting. Kviklån, mikrolån, smslån og minilån er f.eks. alle sammen synonymer for den samme type lån. Lån penge her. Det kan derfor selvsagt være svært at finde rundt i de forskellige lån, hvilket flere også har erfaret. Derfor finder du også en del hjemmesider, der udover, at de beskriver de forskellige lån og udbydere, også tilbyder dig hjælpe med at finde 3 lån du kan søge, det fungere altså lidt som en sammenligningstjeneste. Det er nemt og hurtigt at søge og det er derfor værd at bruge de ekstra par minutter på at søge flere og finde det rigtige kviklån til den bedste rente.

Hvilke krav skal du leve op til for at tage et online lån?

En af kendetegnene ved et online lån er, at det er nemt og hurtigt at ansøge, samt at der bliver stillet få krav til ansøgeren. Det betyder også, at de ofte er lidt dyrere end hvis du nu optog et traditionelt lån. Låneudbyderen har som krav, at du har et NemID, det skal du nemlig bruge, når du skal skrive lånet under. Derudover skal du være mindst 18 år da det er aldersgrænsen i Danmark og have en aktiv emailadresse. Hvis du ikke har en emailadresse kan låneudbyderen ikke sende dig et tilbud. Som det sidste skal du have en dansk adresse og være tilmeldt folkeregisteret. Nogle låneudbydere har ingen problemer med, at du står registreret i RKI, men så vil det være under andre betingelser og kræve en individuel vurdering. Du vil have et svar, positivt eller negativt, typisk  indenfor et par minutter og du kan bagefter vurdere og finde det rigtige.

Husk det økonomiske overblik

Inden du underskriver er det en god ide at lægge et budget og få overblik over hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er i princippet det, du kan betale af på dit nye lån. Det kan dog ikke anbefales at du sætter dig alt for stramt økonomisk, da der så ikke er plads til uforudsete udgifter og en kop kaffe med vennerne i ny og næ. Især ikke hvis det vil tage dig flere måneder at tilbagebetale lånet af. Det vil sætte dig i en økonomisk sårbar situation.