Få et nemt og billigt kviklån

Vi kender alle det med at regningen hos mekanikeren er blivet højere end forventet eller at vaskemaskinen strejker og man har brug for nogle ekstra penge her og nu. Et lån i banken kan tage flere uger og bare tanken om at skulle tage det offentlige eller bunken af vasketøjet kan få en til at blive helt træt. Et godt alternativ til et lån i banken er et online lån. De er kendetegnet ved at låneproceduren er hurtig og nem og du har pengene indenfor 24 timer. Et af de mest almindelige onlinelån er et kviklån.

Ansøg om mere end 1 lån

Da det er hurtigt og nemt at ansøge og du har svar, positivt eller negativt, indenfor få minutter anbefales det at søge mere end 1, gerne mindst 3. Dermed sikre du dig at du ikke siger ja til et som er dyrere end nødvendigt. Husk at sikre dig at de lån du ansøger kan sammenlignes. Det er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du især skal være opmærksom på. Hvis du har svært ved at overskue hvilke lån, der kan sammenlignes kan du benytte dig af den service mange hjemmesider, der skriver om de forskellige lån tilbyder. De finder på baggrund af ganske få oplysninger 3 lån du kan søge. Det er en gratis service.

Hvad stilles der af krav?

Online lån er kendetegnet ved at der er meget få krav. Der bliver ikke spurgt om hvad pengene skal bruges til og der er heller ikke et krav om sikkerhed, med mindre det er et større beløb. Så vil du ofte skulle vise en lønseddel som bevis for at du har en indtægt. Det er et krav at du har et NemID ellers kan du ikke underskrive lånetilbudet. Derudover skal du have en aktiv email. Den skal bruges til at sende dig tilbudet. Låneudbyder kræver også at du har en dansk adresse og et tilmeldt folkeregisteret. Sidst men ikke mindst skal du være mindst 18 år. Nogle kræver at du er ældre. 

Nogle låneudbydere tilbyder også lån, selvom man står i RKI, men så er kravene noget strengere og du skal igennem en individuel kreditvurdering. Lånet vil også være betydeligt dyrere end hvis du ikke står i RKI.