Tag et hurtigt og nemt online lån

Der kan være mange gode grunde til at tage et online lån og ikke ansøge banken. Det kan være at du ikke har mulighed for at stille den nødvendige sikkerhed eller du har brug for pengene hurtigere end de 2-3 uger, det normalt tager en bank at gennemgå en låneansøgning. 

Et af kendetegnene ved et online lån er at låneproceduren er enkel og der stilles meget få krav til låneansøgeren. Samtidig har låneansøgeren pengene indenfor få timer efter at han har godkendt et lånetilbud. 

Hvilke krav stiller en online bank

En online bank stille få krav til en låneansøger. Et af de krav der er, er at ansøgeren skal have et NemID, en aktiv mailadresse da låneudbyder ellers ikke kan sende et lånetilbud, der skal være en registreret adresse i Danmark og du må ikke stå i RKI. Nogle online banker kræver desuden at du er mindst 19-20 år, før at de vil acceptere at låne dig penge.

Modsat en traditionel bank, vil en online bank ikke stille krav om sikkerhed, med mindre at der er tale om et ekstra stort beløb. De vil heller ikke spørge, hvad pengene skal gå til.

Få flere lånetilbud

Ligesom det er fuldstændig accepteret og almindeligt at spørge flere banker, hvad deres lånebetingelser er, hvis du skal låne til en bil eller en ny bolig, lige så acceptablt er det med et online lån. Find det bedste lån ved at sende mindst 3 ansøgninger af sted og når du har modtaget dem, kan du vurdere hvad for et lån der er det bedste. Det gør du ved blandt andet at kigge på ÅOP. ÅOP er den årlige rente du vil skulle betale, hvis du har lånet i et helt år. Typisk vil et online lån ikke have en løbetid på et år, men som sammenligningsgrundlag holder ÅOP. ÅOP vil typisk være højere når det drejer sig om et online lån. Det skyldes at der ikke er et krav om sikkerhed og der er derfor en højere risiko forbundet med at låne pengene for banken. 

Du vil have et svar fra banken efter få minutter, uanset om det er et tilbud eller en afvisning. De vil, når du har fundet det lån der passer dig bedst og har accepteret betingelserne som udgangspunkt have overført pengene til dig indenfor ganske få timer. Max. 24 men det er kun, hvis du er uheldig og f.eks. rammer ind i en helligdag eller lignende.