Giv din have en make-over med granitskærver

Granitskærver er blevet populært som aldrig før, og findes nu i mange forskellige farvevarianter, end der har været tidligere.

Dette har gjort, at rigtig mange danskere hvert forår og sommer kaster sig over haveprojekter, som indebærer granitskærver som med dets glinsende skær på overfladen vil pryde enhver have på smukkeste vis.

Indkøb af granitskærver til haven

Rigtig mange begår den fejl, at de fra starten kommer til at købe for lidt granitskærver, når de skal i gang med projekt have make-over. Det er rigtig ærgerligt, da man kan risikere at få granitskærver, som kan skille sig meget ud fra det første køb, hvis man skal ud at købe endnu en sending senere hen.

Hvordan lægger jeg granitskærver?

Står du og skal i gang med at lægge granitskærver i enten din indkørsel eller i din have? Så er det vigtigt at der bliver lagt et stabilt underlag under granitten.

Er det en ny indkørsel der skal anlægges, er det især vigtigt, at der under granitskærverne bliver lagt stabilgrus. Dette er med til at gøre, at jorden ikke synker, når der kører tunge køretøjer ind i indkørslen.

Undgå ukrudt i din have og i din indkørsel med granit

Mange har set den smukke effekt som granitskærver giver i en have eller i en indkørsel. Granitskærverne skaber nogle utrolig flotte kontraster, som kan være med til at fremhæve et blomsterbed, græsplænen eller en flagstang i haven.

Derudover er granitskærver med til at bekæmpe ukrudt, hvilket er med til at give dig som husejer et stykke surt udendørs havearbejde. I stedet kan du nyde sommeren på terrassen i stedet for at skulle ligge ned på alle fire for at fjerne ukrudt.

Ved at lægge sine granitskærver i et godt lag på mellem 3 og 5 cm., har ukrudtet svært ved at trænge igennem. Den smule ukrudt som alligevel sniger sig igennem, sidder meget løst, og er derfor let at hive op med fingrene.

Granitskærver er ikke bare med til at gøre din have og din indkørsel endnu smukkere. Det er samtidig med til at give dig mindre ligegyldigt havearbejde, som man helst vil være foruden.

Sorte granitskærver til din have

Granitskærver i sort er nogle af de mest populære blandt husejere. Den sorte granit er både stilrent, eksklusivt og meget dekorativt at se på. Den mørke farve giver en god kontrast til fliser, belægning og til huse. I tørt vejr er den mørke granit koksgrå, og når det bliver vådt får den en dyb sort farve.

Granit er et naturprodukt som aldrig bliver grimt, men derimod kun smukkere med tiden. Ved levering er de sorte granitskærver oftest støvede og beskidte, men efter nogle dage eller uger med regn eller vanding, bliver de pæne og rene og stå flot til dit hus.

Leder du efter et sted at købe sorte granitskærver? Så kan du hos havehandel.dk købe sorte granitskærver med levering lige til døren. Køb havehandels sorte granitskærver her.